Bicicleta spinning BH Fitness SB2.6
 • Bicicleta spinning BH Fitness SB2.6
 • Bicicleta spinning BH Fitness SB2.6

Bicicleta spinning BH Fitness SB2.2

Bicicleta spinning BH Fitness SB2.2 are o volanta mare de 20 Kg. Bicicleta spinning BH Fitness SB2.2 este caracterizata prin reglabilitate de nivel inalt, utilizare facila si forma comoda.

2.089,00 Lei
1.889,00 Lei Economiseste 200,00 Lei
cu TVA
Cantitate
Indisponibil

 • Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP
 • Livrare in 24 - 48 h Livrare in 24 - 48 h
 • Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455 Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455
Gama Home
Tip Spinning
Greutate suportata 115 Kg
Volanta 20 Kg
Specificatii Bicicleta BH Fitness SB2.2 Spin bike este caracterizată prin reglabilitate de nivel înalt, utilizare facilă, formă comodă, precum o cârmă cate poate fi reglată pe mai multe direcţii. Volanta de 20 kg este uniformă şi asigură o mişcare sigură şi pentru articulaţii. NOUL sistem eficient de frânare asigură un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasă. Pedalele cu curele ajută la un antrenament intensiv în timp scurt. şaua reglabilă orizontal şi vertical asigură comoditatea pentru orice dimensiuni corporale.


Dimensiunea sa asemănătoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu să devină mai intensiv. Pe bicicletele BH Fitness Spin Bike se pot efectua antrenamente eficiente mai ales la nivel cardiac şi se poate regla circulaţia sanguină. Oferă o recreere fizică şi psihică. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente cardio, care dezvoltă corpul şi psihicul, ajută la mărirea rezistenţei şi dezvoltă capacităţile mentale.

Manivelă în 3 părţi
Este prevăzut cu mecanism identic bicicletelor de cursă lungă. este o combinaţie între forma cu rulmenţi de tip SKP cu cea de tip 6 PK cu nivel de zgomot redus, astfel face posibil un sistem silenţios şi cu rulaj neted. Sistemul de rulmenţi rigizi oferă o bună protecţie termică şi o siguranţă maximă .

Reglaj de viteză integrat şi buton de frânare
utilizatorul, prin rotirea spre stânga sau dreapta a butonului, poate regla uşor nivelul de rezistenţă, iar prin apăsarea în jos a butonului (funcţie frână de urgenţă), antrenamentul se poate opri i mediat. Reglare şi siguranţă infinită.

Volantă din fier turnat
Creată cu tehnologia de precizie Align-Precision , volanta de 20 kg-os cu echilibraj mediu (greutatea divizată egal de la linia mediană) oferă uniformitate în timpul pedalării şi o rotaţie de mare viteză. Tehnologia de turnare sporeşte durabilitatea şi împiedică coroziunea.


Structură cadru
Conceptul de cadru de tip Fast-Fit X, precum procesul de turnare precis se potriveşte structurii ergonomice şi geometrice a cadrelor bicicletelor de aer liber. Maximizează forţa oferită de cadru, creşte elasticitatea, astfel oferă o experienţă de antrenare mai reală.


Materiale anticorozive

În timpul antrenamentului, durabilitatea şi siguranţa cadrului sunt redate prin structura cadru robustă şi necorozivă, care a fost creată prin sudate prin impulsuri computerizate de tip AWI. Structura cadru necorozivă şi tehnologia de vopsire pe mai multe straturi, împiedică coroziunea cadrului.

Sistem de frânare Hi-tech
Sistemul de frânare cerat din materiale deosebite, chiar şi alături de frecarea exercitată la temperaturi ridicate, asigură o durabilitate extraordinară, durată de viaţă prelungită şi performanţe maxime.Proiect cârmă de tip Red hot
Prezentare şi prindere cârmă în mai multe scopuri, pentru o antrenare la mai multe nivele. Reglare precisă pe orizontală şi verticală, pentru depistarea celei mai comode poziţii de utilizare.

Este recomandat şi pentru utilizare T.KIT si X.KIT, care sunt prevăzute cu tehnologia Bluetooth de ultimă generaţie. Detectează mişcarea în timp real, precum viteza şi rotaţiile, apoi transmit aceste date pe un dispozitiv compatibil iOS sau Android, astfel, pe parcursul antrenamentului, putem să ne distrăm şi să fim motivaţi prin diverse aplicaţii. Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Cycle Rush 2, Webathletics, FitConsole şi Tread Monitor. În timpul antrenamentului, alături de programul de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: puteţi sta pe chat, să navigaţi pe internet, să descărcaţi noi aplicaţii, videoclipuri, să vă uitaţi la TV sau la programe de cinema, etc.

Este recomandat tuturor fanilor fitness, indiferent de vârstă. 

Proprietăţi BH Fitness SB2.2 spin bike:

 • Utilizare regulată la domiciliu

Cea mai buna alegere pentru începători si entuziaşti de fitness pentru a-şi dezvolta abilităţile şi cunoştinţele de fitness.

 • Rezistenţă infinită cu posibilitate de setare

Sistem de frânare cu frecare din material de piele, design cu frânare de urgenţă.

 • Monitor LCD uşor de utilizat

Afişează viteza, rotaţiile, timpul, caloriile, distanta.

 • Şasiu din oţel robust

Securitate şi stabilitate optimă

 • Design Belt-Drive (Poly- V)

Acesta oferă o performanţă lină şi silenţioasă. Este nevoie de foarte puţină întreţinere.

 • Pedale prevăzute cu curele
  Pedale prevăzute cu coş şi curele standard, pentru o performanţă maximă.
 • Cârmă ergonomică de tip triatlon
  reglabil orizontal şi vertical. Pentru utilizare comodă şi intensivă.
 • Şa creată anatomic
  reglabil perfect la formele corpului.
 • Micro – şa şi cârmă reglabilă orizontal şi vertical
  Reglare confortabilă pentru toate dimensiunile corporale.
 • Depozitare şi transport pe roţi
  Se poate deplasa cu uşurinţă la domiciliu.
 • Compatibilitate i.Concept (cu accesorii opţionale)


Antrenamentul poate fi distractiv, motivant şi mulţumitor. Utilizare pe dispozitive cu Android, Apple şi aplicaţii de pe telefoane mobile şi tablete.


Dimensiuni 104 x 52 x 119 cm
Greutate 43 Kg
Garantie 24 Luni
BH Fitness
BH Fitness SB2.2

Fisa tehnica

Gama:
Home
Tip:
Spinning
Greutate suportata [Kg]:
115
Volanta:
20 kg

Review-uri

Scrie un review

Scrie un review

16 alte produse in aceeasi categorie: