SC Just Fitness SRL
CIF: RO35992157
Reg. Com.: J23/1741/2016
RO65INGB0000999905851557
ING Bank
Bucuresti

     Newfitness.ro este un site perfectionat in fitness, construit special pentru cerintele si nevoile dvs. Echipa noastra va poate oferi informatii clare si precise si va poate indruma in vederea achizitionarii produselor care sa se potriveasca cu dorintele si nevoile dvs. Putem comunica prin intermediul telefonului, chat-ului (livezilla sau yahoo messenger) sau a e-mail-ului. Pentru a putea naviga usor pe site-ul nostru va punem la dispozitie metode diversificate (filtre pe categorii de produse) pentru a usura navigarea catre produsul dorit.


     Newfitness.ro va ofera o gama variata de: biciclete de strada, de munte si pliabile, benzi de alergat electrice si magnetice, biciclete eliptice, ergometrice si magnetice, aparate de masaj, aparate multifunctionale, aparate de vaslit, steppere, banci de exercitii si multe alte accesorii.


       Membrii echipei noaste sunt pregatiti sa gaseasca solutii optime pentru solicitarile dvs, sa va orienteze catre cea mai buna solutie pentru dvs.

       In magazinul nostru nostru gasiti o gama variata de produse fitness, accesibile oricarui client cu un raport calitate - pret foarte bun. La Newfitness.ro suntem intotdeauna la dispozitia dvs. acordandu-va consiliere gratuita pentru orice intrebari legate de produsele pe care le promovam. Datorita faptului ca suntem seriosi, promti si de incredere am reusit sa adunam langa noi clienti multumiti care ne apreciaza pentru implicarea de care dam dovada.