Filtrare dupa

Marca

Marca

Greutate suportata [Kg]:

Greutate suportata [Kg]:

Steppere

Daca va doriti sa va mentineti in forma, sa slabiti cateva kilograme, sau sa scapati de aspectul neplacut al partii inferioare a corpului, dar timpul si programul plin cu care va confruntati zi de zi nu prea par sa faca echipa buna cu dvs, puteti opta pentru un stepper. Fie ca e cu pedale sau fix, vertical, lateral sau cu twist, stepperul a fost si va continua sa fie un aparat extrem de eficient. Pe langa calitatile sale de aparat cardio excelent, un stepper va va ajuta sa va modeleze cu adevarat picioarele, fesele si abdomenul, sa ardeti calorii si sa va mentineti in forma.

Steppere

Active filters
  • Pret redus

Stepper Energy Fit

208,00 Lei -101 309,00 Lei

Stepper Energy Fit ideal pentru apartamentul dvs. Stepper Energy Fit este perfect pentru exercitiile de tip urcare si coborare a scarilor.

Stepper inSPORTline mini Cylina

235,00 Lei

Stepper inSPORTline mini Cylina este unul dintre echipamentele de baza pentru utilizarea casnica. Stepper inSPORTline mini Cylina inlocuieste cu succes antrenamentele pe scari, exercițiile fiind mult mai blande asupra articulatiilor.

Mini Stepper cu computer Diadora

300,00 Lei

Mini Stepper cu computer Diadora are o miscare verticala si suporta o greutate a utilizatorului de 100 Kg. Mini Stepper cu computer Diadora are o constructie solida din metal cu amortizoare hidraulice si reglarea cursei pedalelor.