Bicicleta eliptica ergometrica ProForm Endurance 420E

Bicicleta eliptica Ergometrica Proform Endurance 420E are 20 de nivele de rezistenta. Bicicleta eliptica Proform Endurance 420E vine cu 20 de programe de antrenament.

3.499,00 Lei
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP
  • Livrare in 24 - 48 h Livrare in 24 - 48 h
  • Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455 Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455
Gama Home
Tip Eliptica, Ergometrica
Greutate suportata 115 Kg
Volanta 7 Kg
Nivele de rezistenta 20 nivele de rezistenta digitale
Specificatii Afișajul LCD mare oferă feedback important despre antrenament într-un format ușor de citit, inclusiv un Watts metru pentru măsurători de intensitate dintr-o privire.

iFit Smart BlueTooth compatibil, acum este chiar mai ușor să obțineți antrenamentele online și să descoperiți tot ce oferă iFit. Tableta nu este inclusă. Tableta necesită Android 5.0+ cu Bluetooth 4.0+. iPad 3 și versiuni ulterioare cu iOS 8+.

iPod / mp3 compatibil cu Intermix Acoustics 2.0 audio - Ascultați muzica preferată in timpul antrenamentului fără a vă încurca în căști.

Suport pentru tablete integrat – Puteti face mai multe lucruri in acelasi timp. Acest suport vă menține tableta intr-o pozitie facila, astfel încât să aveți acces la toate instrumentele de antrenament și de divertisment.

20 aplicații de antrenament pentru a vă ajuta cu antrenamentul și a rămâne motivați.

Dual-Grip senzori de frecvență cardiacă EKG ™ compatibili cu BlueTooth BLE pentru senzorul de piept - Efectuați la maxim orice antrenament monitorizând ritmul cardiac cu ajutorul senzorilor pozitionati in manere. Monitorizați ritmul cardiac cu ajutorul acestor senzori încorporați, sau achiziționați cureaua opțională BlueTooth BLE.

7 Kg de inerție efectiva - Bucurați-vă de o cursă lină și stabilă a pedalelor cu inerția efectivă pe care o exercitati. Un raport mai rapid de transmisie și o plasare eficientă a greutății oferă o experiență mai naturală.

20 Niveluri de rezistență digitală - Cu 20 de niveluri de rezistență digitală puteți începe ușor și progresa pana la intens. Fiecare nivel este neted, fără frecare și silențios cu rezistența magnetică SMR ™ patentată.

51 cm Lungimea pasului, ajută la lucrarea completă a fiecărui grup muscular.

Sistem de acționare frontală – Pasiti usor si aveti parte de o experienta placuta si comoda cu sistemul de actionare frontala. Amprenta sofisticată și redusă a ProForm® Endurance 420 E este perfectă pentru orice spațiu.

Pedale supradimensionate - Simțiți-vă sigur atunci când va urcati pe pedalele noastre supradimensionate. Cu mai multe opțiuni de poziționare a piciorului, puteți să vă antrenati comod și să vă bucurați de un control sigur al tracțiunii.

Roți de transport montate pe față.

Manere mobile cu acoperire soft touch – cu ajutorul bratelor mobile puteti trece de la antrenamentul simplu al picioarelor similar cu cel al benzilor de alergare la antrenamentul eliptic total al corpului. Prin adăugarea rezistenței și a mișcării către partea superioara, vă provocați brațele, umerii si spatele cu fiecare pas.

Suport pentru sticle de apă - Stați hidratat în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă aproape. Acest suport pentru sticle de apă este pozitionat pe cadrul elipticei pentru un acces ușor.

Picioare ajustabile - păstrați-vă stabilitatea pe o suprafață neuniformă cu aceste picioare reglabile de nivelare.
Dimensiuni 171 x 67 x 176 cm
Greutate 94 Kg
Garantie 24 Luni
Proform
PFEVEL49717

Fisa tehnica

Gama:
Semiprofesionala
Tip:
Eliptica
Greutate suportata [Kg]:
115
Volanta:
7 kg

Review-uri

Scrie un review

Scrie un review

16 alte produse in aceeasi categorie: