Aparat de vaslit profesional WaterRower A1 Studio Black

Aparat de vaslit profesional WaterRower A1 Studio Black dispune de un design unic si este construita din lemn de frasin.

CLICK PENTRU VIDEO!

5.659,00 Lei
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP Plata Ramburs - Card - Card în rate fără dobandă - OP
  • Livrare in 24 - 48 h Livrare in 24 - 48 h
  • Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455 Telefon Comenzi: 0734.717.818 / 0731.335.455
Gama Profesionala
Greutate suportata 180 Kg
Specificatii

Fiecare WaterRower este realizat din lemn durabil provenit din paduri regenerabile, prelucrat si finisat manual in SUA. Seria A1 dispune de un design unic si este construita din lemn de frasin, necolorat, finisat cu ulei danez. Aceste aparate de canotaj au fost proiectate pentru a fi utilizate atat in clasele de canotaj-grup, cum ar fi cele de Indo-Row, cat si pentru utilizare la domiciliu.

A1 Studio Black dispune de o singura sina de aluminiu care functioneaza usor, produce un zgomot silentios si relaxant chiar si atunci cand vine vorba despe un antrenament extrem de intens. Pedalele bine pozitionate, manerul ergonomic si scaunul confortabil creeaza o experienta de vaslit deosebita. Este usor de folosit datorita butoanelor din jurul monitorului. Datorita faptului ca are un impact redus asupra incheieturilor, posibilitatile de accidentare sunt reduse la minim.

Patenta pentru WaterFlywheel simuleaza misarea dinamica a vaslitului. Rezistenta autoreglabila prin alegerea vitezei de vaslire, infinit variabila, potrivita pentru orice utilizator. Monitorul afiseaza functii de baza: timp, distanta vaslita, calorii consumate, dar nu este compatibil cu dispozitivele de monitorizare a frecventei cardiace – prin urmare, A1 nu permite antrenamentul cu programe de control al frecventei cardiace. Aparatul lucreaza toate grupele musculare principale (84% din masa musculara).

Aparatul A1 Studio Black funtioneaza fara electricitate, nu necesita lubrifianti sau mentenanta speciala. Se adauga o tableta de Clor in rezervor, o data la 2-6 luni.

Specificatii:

Design: Studio
Nivelul de zgomot: silentios si relaxant
Nivel de accidentare: minim
Culoare cadru: Culoare naturala lacuita
Material: Fabricat din lemn solid de frasin
Inaltime maxima utilizator: 1.97 cm
Nivelul de acces: 28 cm

Dimensiuni

212 x 57 x 51 cm

Stocat vertical, ocupa 53.5 x 57 x 214 cm

Greutate 28 Kg gol/ 45 Kg incarcat cu 17 L apa
Garantie 24 Luni

WaterRower
WaterRower A1 Studio Black

Fisa tehnica

Gama:
Profesionala
Greutate suportata [Kg]:
180

Review-uri

Scrie un review

Scrie un review

16 alte produse in aceeasi categorie: